Minimum bestilling: 20 personer og 3 dager i forkant
Lunt / Warm Dishes
Chili-scampi med ingefær, lime og hvitløkChili scampi with ginger, lime and garlicAllergener: skalldyrAlbondigas med mojo-sausSpanish meatballs with mojo sauceAllergener: egg, melkSvinefilet med teriyaki, chili, rødløk, lime, mynte og korianderMarinated pork tenderloin with teriyaki, chili, red onion, lime, mint and corianderAllergener: gluten (hvete), soya, sesamLakseconfit med sitruszest og agurk- og fennikelsalatSalmon confit with citrus zest and cucumber-fennel saladAllergener: fiskPatatas bravas med spicy tomatsausPatatas bravas with spicy tomato sauceAllergener: ingen
Kaldt / Cold Dishes
Caprese-salat med cherrytomater og mozzarellaCaprese salad with cherry tomatoes and mozzarellaAllergener: melkRose-harissa bakte gulrøtterRose harissa roasted carrotsAllergener: ingenReker med mango og papayasalatShrimp with mango and papaya saladAllergener: skalldyrMelonsalat med mynte og sesamfrø, Serrano-skinke og yoghurt toppet med gastrixMelon salad with mint, sesame seeds, Serrano ham and yogurt with gastrixAllergener: melk, sesam, ev. nøtterProsciutto med appelsin- og grapefruktsalatProsciutto with orange and grapefruit saladAllergener: ingenFocaccia og aioliFocaccia and aioliAllergener: gluten (hvete), egg, sennep
Minimum bestilling: 20 personer og 3 dager i forkant
Forrett | Starter
Hjortecarpaccio Fikenmarmelade, sopp, havreknekk, salsa verde, gresskarkjerner
Venison carpaccio with fig marmalade, oat crisp, salsa verde, pumpkin seedsAllergener: Gluten, Frø
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Pinot Noir Øl: Amber ale Alkoholfritt: Solbærjuice med mynte
Hovedrett | Main Course
Okse entrecôte Sopphatt, spinat, gulrotpuré, rødvinssaus, amandinepoteter
Beef entrecôte with mushroom, spinach, carrot purée, red wine sauceAllergener: Melk
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Barolo eller Châteauneuf-du-Pape Øl: Mørk lager eller bayer Alkoholfritt: Kirsebærdrikk med rosmarin
Dessert
Eplekakepudding Lune bær og fløte
Apple cake pudding with warm berries and creamAllergener: Gluten, Melk, Egg
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Sauternes eller Tokaji Øl: Cider (halvtørr) eller epleøl Alkoholfritt: Krydret eple- og kvededrikk
Minimum bestilling: 20 personer og 3 dager i forkant
Forrett | Starter
Gravet torsk carpaccio Agurksalat med ingefær, asparges, rødbetchips, filocrisp og urtekrem
Cured cod carpaccio with cucumber-ginger salad, asparagus, beetroot chips, filo crisp, herb creamAllergener: Fisk, Gluten, Melk
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Halvtørr Riesling Øl: Witbier eller lys ale Alkoholfritt: Sitron- og agurkdrikk
Hovedrett | Main Course
Rosmarin- og hvitløkstekt lammecarré Potetmos, rødbetpuré, asparges, cherrytomater, rødvinssaus
Lamb rack with mashed potatoes, beetroot purée, asparagus, tomatoes, red wine sauceAllergener: MelkForslag til drikke (ikke inkludert):Vin: Rioja Reserva eller Chianti Øl: Mørk saison eller belgisk dubbel Alkoholfritt: Bringebær- og hibiskusdrikk
Dessert
Melkesjokoladepannacotta Frukt, bærcoulis, nøttecrumble
Milk chocolate panna cotta with fruit, berry coulis, nut crumbleAllergener: Melk, Nøtter, GelatinForslag til drikke (ikke inkludert):Vin: Brachetto d’Acqui Øl: Fruktøl eller dessert stout Alkoholfritt: Sjokolade- og bringebærdrikk
Minimum bestilling: 20 personer og 3 dager i forkant
Aperitiff | Appetizer
Focacciavariasjoner servert ved bordet | Artisan focaccia served at the table
Focaccia med aioli, spirer og serranoskinke
Focaccia med tomatconcassé og rosmarinketchup
Focaccia med brie og grønn tomatmarmelade
Velkomstdrikk | Welcome drink
(Ikke inkludert)
Med alkohol: Hvit vermut med grapefrukt og timian
Uten alkohol: Solbær- og sitrondrikk med mynte
Øl: Amber ale eller lys hveteøl
Forrett | Starter
Gravet torsk carpaccio Agurksalat med ingefær, asparges, rødbetchips, filocrisp og urtekrem
Cured cod carpaccio with cucumber-ginger salad, asparagus, beetroot chips, filo crisp, herb creamAllergener: Fisk, Gluten, Melk
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Halvtørr Riesling Øl: Witbier eller lys ale Alkoholfritt: Sitron- og agurkdrikk
Hovedrett | Main Course
Rosmarin- og hvitløkstekt lammecarré Potetmos, rødbetpuré, asparges, cherrytomater, rødvinssaus
Lamb rack with mashed potatoes, beetroot purée, asparagus, tomatoes, red wine sauceAllergener: Melk
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Rioja Reserva eller Chianti Øl: Mørk saison eller belgisk dubbel Alkoholfritt: Bringebær- og hibiskusdrikk
Dessert
Melkesjokoladepannacotta Frukt, bærcoulis, nøttecrumble
Milk chocolate panna cotta with fruit, berry coulis, nut crumbleAllergener: Melk, Nøtter, Gelatin
Minimum bestilling: 20 personer og 3 dager i forkant
Lunt / Warm Dishes
Helstekt oksefilet med bønnesausRoasted beef tenderloin with bean sauce Allergener: ingenAlbondigas i røkt paprikasausSpanish meatballs in smoked paprika sauce Allergener: egg, melkScampi med sitron, hvitløk og chiliScampi with lemon, garlic and chili Allergener: skalldyrSaltbakte poteter med salsaSalt-baked potato halves with salsa Allergener: ingen
Kaldt / Cold Dishes
Aspargessalat med Serrano-skinke og manchegoAsparagus salad with Serrano ham and manchego cheese Allergener: melkUrtesyltet soppHerb-marinated mushrooms Allergener: sulfittSpicy eple- og gulrotsalatSpicy apple and carrot salad Allergener: ingenMarinerte olivenMarinated olives Allergener: ingenAioli, hummus og focacciaAioli, hummus and focaccia bread Allergener: gluten (hvete), egg, sennep, sesam
Forrett | StarterNorsk spekeskinke Melonsalat, valnøttyoghurt, blåbærreduksjon
Norwegian cured ham with melon salad, walnut yogurt, blueberry reductionAllergener: Melk, Nøtter
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Rosévin eller Riesling Øl: Saison eller hveteøl Alkoholfritt: Rabarbra- og eplemost
Hovedrett | Main Course
Timian- og hvitløksstekt okseytrefilet Potetkake, rotgrønnsaker, østerssopp, rødvinsglace
Thyme-garlic beef tenderloin with vegetables and red wine glazeAllergener: Melk
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Bordeaux eller Amarone Øl: Rød IPA eller porter Alkoholfritt: Tyttebær- og urtedrikk
Dessert
Sjokolademousse med krydret rom Marinerte bær, mandelkrem
Spiced rum chocolate mousse with berries and almond creamAllergener: Melk, Egg, Nøtter
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Ruby Port Øl: Milk stout eller sjokoladeporter Alkoholfritt: Bærte med krydder og vanilje
Minimum bestilling: 20 personer og 3 dager i forkant
Focacciavariasjoner servert ved bordet | Artisan focaccia served at the table
Focaccia med aioli, spirer og serranoskinke
Focaccia med tomatconcassé og rosmarinketchup
Focaccia med brie og grønn tomatmarmelade
Velkomstdrikk | Welcome drink
Med alkohol: Hvit vermut med grapefrukt og timian
Uten alkohol: Solbær- og sitrondrikk med mynte
Øl: Amber ale eller lys hveteøl
Forrett | Starter
Norsk spekeskinke Melonsalat, valnøttyoghurt, blåbærreduksjon
Norwegian cured ham with melon salad, walnut yogurt, blueberry reductionAllergener: Melk, Nøtter
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Rosévin eller Riesling Øl: Saison eller hveteøl Alkoholfritt: Rabarbra- og eplemost
Hovedrett | Main Course
Timian- og hvitløksstekt okseytrefilet Potetkake, rotgrønnsaker, østerssopp, rødvinsglace
Thyme-garlic beef tenderloin with vegetables and red wine glazeAllergener: Melk
Forslag til drikke (ikke inkludert): Vin: Bordeaux eller Amarone Øl: Rød IPA eller porter Alkoholfritt: Tyttebær- og urtedrikk
Dessert
Sjokolademousse med krydret rom Marinerte bær, mandelkrem
Spiced rum chocolate mousse with berries and almond creamAllergener: Melk, Egg, Nøtter
Minimum bestilling: 20 personer og 3 dager i forkant
Truffle, Fjord & Gold – Exclusive Buffet Menu
VARME RETTER – HOT DISHES
1. Helstekt indrefilet av reinsdyr med trøffelsjy, selleripuré og smørstekte kantarellerRoasted reindeer tenderloin with truffle jus, celery root purée, and butter-fried chanterellesAllergener / Allergens: Melk / Milk, Selleri / Celery
2. Helgrillet breiflabbhale med champagne-smørsauce og fennikelkremWhole grilled monkfish tail with champagne butter sauce and fennel creamAllergener / Allergens: Fisk / Fish, Melk / Milk, Sulfitter / Sulphites
3. Confitert andelår med kirsebærsaus og sellerirotkakeConfit duck leg with cherry sauce and celery root cakeAllergener / Allergens: Melk / Milk, Selleri / Celery, Gluten / Gluten
4. Kamskjell “a la minute” med brunet smør, sitron og salviePan-seared scallops “a la minute” with browned butter, lemon, and sageAllergener / Allergens: Bløtdyr / Molluscs, Melk / Milk
5. Risotto med hvit trøffel og parmesanRisotto with white truffle and parmesanAllergener / Allergens: Melk / Milk, Sulfitter / Sulphites
KALDE RETTER – COLD DISHES
1. Hummer og kamskjell carpaccio med sitrusvinaigrette og spiselige blomsterLobster and scallop carpaccio with citrus vinaigrette and edible flowersAllergener / Allergens: Skalldyr / Shellfish, Bløtdyr / Molluscs
2. Kongekrabbe med safran-aioli, rogn og dilloljeKing crab with saffron aioli, roe, and dill oilAllergener / Allergens: Skalldyr / Shellfish, Egg / Egg, Sennep / Mustard
3. Andelever (foie gras) terrine med brioche-toast og fikenkompottFoie gras terrine with brioche toast and fig compoteAllergener / Allergens: Gluten / Gluten, Melk / Milk, Egg / Egg
4. Wagyu tataki med ponzusaus, sesamfrø og gressløkWagyu tataki with ponzu sauce, sesame seeds, and chivesAllergener / Allergens: Soya / Soy, Sesam / Sesame, Sulfitter / Sulphites
5. Østersbar – utvalg av norske og franske østers med klassisk mignonette og sitronOyster bar – selection of Norwegian and French oysters with classic mignonette and lemonAllergener / Allergens: Bløtdyr / Molluscs, Sulfitter / Sulphites