1. Helstekt indrefilet av reinsdyr med trøffelsjy, selleripuré og smørstekte kantarellerRoasted reindeer tenderloin with truffle jus, celery root purée, and butter-fried chanterellesAllergener / Allergens: Melk / Milk, Selleri / Celery
2. Helgrillet breiflabbhale med champagne-smørsauce og fennikelkremWhole grilled monkfish tail with champagne butter sauce and fennel creamAllergener / Allergens: Fisk / Fish, Melk / Milk, Sulfitter / Sulphites
3. Confitert andelår med kirsebærsaus og sellerirotkakeConfit duck leg with cherry sauce and celery root cakeAllergener / Allergens: Melk / Milk, Selleri / Celery, Gluten / Gluten
4. Kamskjell “a la minute” med brunet smør, sitron og salviePan-seared scallops “a la minute” with browned butter, lemon, and sageAllergener / Allergens: Bløtdyr / Molluscs, Melk / Milk
5. Risotto med hvit trøffel og parmesanRisotto with white truffle and parmesanAllergener / Allergens: Melk / Milk, Sulfitter / Sulphites
KALDE RETTER – COLD DISHES
1. Hummer og kamskjell carpaccio med sitrusvinaigrette og spiselige blomsterLobster and scallop carpaccio with citrus vinaigrette and edible flowersAllergener / Allergens: Skalldyr / Shellfish, Bløtdyr / Molluscs
2. Kongekrabbe med safran-aioli, rogn og dilloljeKing crab with saffron aioli, roe, and dill oilAllergener / Allergens: Skalldyr / Shellfish, Egg / Egg, Sennep / Mustard
3. Andelever (foie gras) terrine med brioche-toast og fikenkompottFoie gras terrine with brioche toast and fig compoteAllergener / Allergens: Gluten / Gluten, Melk / Milk, Egg / Egg
4. Wagyu tataki med ponzusaus, sesamfrø og gressløkWagyu tataki with ponzu sauce, sesame seeds, and chivesAllergener / Allergens: Soya / Soy, Sesam / Sesame, Sulfitter / Sulphites
5. Østersbar – utvalg av norske og franske østers med klassisk mignonette og sitronOyster bar – selection of Norwegian and French oysters with classic mignonette and lemonAllergener / Allergens: Bløtdyr / Molluscs, Sulfitter / Sulphites