Gravet laks med sennepssaus og rugchips(Fisk, sennep, gluten)Cured salmon with mustard sauce and rye crisps(Fish, mustard, gluten)
Hovedrett | Main Course
Juletallerken med ribbe, julepølse, medisterkake, pinnekjøtt og Vossakorv. Poteter, surkål, kålrotstappe, brun saus og tyttebær.(Melk, selleri, gluten)Traditional Christmas plate: pork belly, sausage, meatball, salted lamb ribs & smoked sausage. With potatoes, sauerkraut, rutabaga mash, gravy & lingonberries.(Milk, celery, gluten)
Dessert | Dessert
Riskrem med kirsebærsaus og mandel(Melk, nøtter – mandel)Rice cream with cherry sauce and almond(Milk, nuts – almond)
🍷 Vin | Wine
Rødvin: Zinfandel eller fruktig Pinot Noir (god til ribbe og medister)Red wine: Zinfandel or fruity Pinot Noir – pairs well with pork belly and meatballs
Hvitvin: Halvtørr Riesling eller Gewürztraminer (til surkål og tyttebær)White wine: Off-dry Riesling or Gewürztraminer – balances the acidity of cabbage and lingonberry
🍺 Øl | Beer
Tradisjonell juleøl (mørk, maltpreget)
Traditional Norwegian Christmas ale – rich and malty
Kremet sellerisuppe med trøffelolje og ristede hasselnøtter(Melk, selleri, nøtter – hasselnøtt)Creamy celeriac soup with truffle oil and roasted hazelnuts(Milk, celery, nuts – hazelnut)
Hovedrett | Main Course
Ovnsbakt kalkunbryst med rosmarinsjy, ovnsbakte rotgrønnsaker og potetpuré(Melk, selleri)Oven-roasted turkey breast with rosemary jus, root vegetables & potato purée(Milk, celery)
Dessert | Dessert
Krydderkake med appelsinglasur og vaniljeis(Melk, egg, gluten)Spiced cake with orange glaze and vanilla ice cream(Milk, egg, gluten)
Pære og blåmuggost-terte med valnøtter og honning(Melk, nøtter – valnøtt, gluten, egg)Pear and blue cheese tart with walnuts and honey(Milk, nuts – walnut, gluten, egg)
Hovedrett | Main Course
Rosastekt andebryst med portvinsglace, rødkål og gratinerte poteter(Melk, sulfitt)Medium-rare duck breast with port wine glaze, red cabbage & potato gratin(Milk, sulphites)
Dessert | Dessert
Sjokolademousse med kanelkrem og bringebær(Melk, egg, soya)Chocolate mousse with cinnamon cream and raspberries(Milk, egg, soy)
Carpaccio av reinsdyr med tyttebæremulsjon og syltet sopp(Egg, sulfitt)Reindeer carpaccio with lingonberry emulsion & pickled mushrooms(Egg, sulphites)
Hovedrett | Main Course
Hjortefilet med einebærsaus, pastinakkpuré og ovnsbakte perlepoteter(Melk, selleri, sulfitt)Venison fillet with juniper sauce, parsnip purée & roasted baby potatoes(Milk, celery, sulphites)
Dessert | Dessert
Moltekrem i sprø krumkake(Melk, egg, gluten)Cloudberry cream in crispy krumkake shell(Milk, egg, gluten)